FIZIOGIM

 Bd. Bucuresti nr.44 (langa Octopus), Baia Mare, Baia Mare

FIZIOGIM
Bd. Bucuresti nr.44 (langa Octopus), Baia Mare, Baia Mare
Bd. Bucuresti nr.44 (langa Octopus), Baia Mare, Baia Mare

Profil de club PREMIUM, validat de echipa FitNet

Toate detaliile și informațiile afișate sunt validate manual de către echipa de redactori FitNet

Despre FIZIOGIM

FIZIOGIM este primul centru de sănătate și well-being pentru adulți și copii din Baia Mare, care răspunde unei nevoi reale și măsurabile la nivelul orașului.

FIZIOGIM oferă o gamă variată de servicii de menținere a mobilității, asigurarea unui tonus muscular proprice, recuperare sportivă și medicală, începând cu evaluarea aparatului locomotor și configurarea unor tratamente personalizate de fitness, aerobic, kinetoterapie și fizioterapie.

VIZIUNEA ȘI MISIUNEA:
FIZIOGIM este primul centru de recuperare și wellness din Baia Mare care prețuiește sănătatea baimarenilor combinând servicii de aerobic/fitness și kinetoterapie/fizioterapie, asigurând astfel acces la servicii de calitate pentru toți cei în nevoie, nu doar pentru clienții profitabili.
MISIUNEA SOCIALĂ A FIZIOGIM este să fim alături de baimarenii cu probleme neuromotorii și locomotorii, ajutându-i să depășească barierele puse de starea de sănătate, prin oferirea de servicii medicale recuperatorii gratuite pentru categoriile vulnerabile, cu dificultăți financiare dovedite. 90% din profitul centrului este reinvestit în asigurarea de servicii gratuite paciențiilor proveniti din categorii vulnerabile.

 

Serviciile oferite

Antrenamente Personale
Consultații nutriție

Activitățile disponibile

Aerobic
Arte marțiale
Barre
Clase copii
Clase seniori
Cycling
Dansuri
Fitness
Gimnastică
Masaj
Pilates
Yoga
Zumba

Aplicație de mobil membri

Membrii FIZIOGIM pot folosi aplicația de mobil UPfit.today pentru a-și face rezervări la clase, să își vadă istoricul de abonamente, să cumpere abonamente online și să afle din timp noutățile și evenimentele clubului.
Descarcă aplicația de mobil UPfit.today și introdu codul de activare FIZIOGIM ca să beneficiezi de serviciile online. Codul de activare îl vei introduce doar la prima utilizare.
FIZIOGIM
Bd. Bucuresti nr.44 (langa Octopus), Baia Mare
programare@fiziogim.ro
0744 355 591
Dorești să adaugi anumite detalii adiționale despre club? Contactează-ne!
Orar de funcționare
Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 20:00
Joi
08:00 - 20:00
Vineri
08:00 - 20:00
Sâmbătă
09:00 - 11:00

 

Reduceri la brand-urile tale favorite
Coduri de reducere la produse și haine sport

Reduceri la brand-urile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!