FitNet

FIZIOGIM

 Bd. Bucuresti nr.44 (langa Octopus), Baia Mare, Baia Mare

Profil de club PREMIUM, validat de echipa FitNet

Toate detaliile și informațiile afișate sunt validate manual de către echipa de redactori FitNet

Despre FIZIOGIM

FIZIOGIM este primul centru de sanatate si well-being pentru adulti si copii din Baia Mare, care raspunde unei nevoi reale si masurabile la nivelul orasului.

FIZIOGIM ofera o gama variata de servicii de mentinere a mobilitatii, asigurarea unui tonus muscular proprice, recuperare sportiva si medicala, incepand cu evaluarea aparatului locomotor si configurarea unor tratamente personalizate de fitness, aerobic, kinetoterapie si fizioterapie.

VIZIUNEA SI MISIUNEA:
FIZIOGIM este primul centru de recuperare si wellness din Baia Mare care pretuieste sanatatea baimarenilor combinand servicii de aerobic/fitness si kinetoterapie/fizioterapie, asigurand astfel acces la servicii de calitate pentru toti cei in nevoie, nu doar pentru clientii profitabili.
MISIUNEA SOCIALA a FIZIOGIM este sa fim alaturi de baimarenii cu probleme neuromotorii si locomotorii, ajutandu-i sa depaseasca barierele puse de starea de sanatate, prin oferirea de servicii medicale recuperatorii gratuite pentru categoriile vulnerabile, cu dificultati financiare dovedite. 90% din profitul centrului este reinvestit in asigurarea de servicii gratuite pacientiilor proveniti din categorii vulnerabile.

 

Serviciile oferite

Antrenamente Personale
Consultații nutriție

Activitățile disponibile

Aerobic
Arte marțiale
Barre
Clase copii
Clase seniori
Cycling
Dansuri
Fitness
Gimnastică
Masaj
Pilates
Yoga
Zumba

Aplicație de mobil membri

Membrii FIZIOGIM pot folosi aplicația de mobil UPfit.today pentru a-și face rezervări la clase, să își vadă istoricul de abonamente, să cumpere abonamente online și să afle din timp noutățile și evenimentele clubului.
Descarcă aplicația de mobil UPfit.today și introdu codul de activare FIZIOGIM ca să beneficiezi de serviciile online. Codul de activare îl vei introduce doar la prima utilizare.
FIZIOGIM
Bd. Bucuresti nr.44 (langa Octopus), Baia Mare
programare@fiziogim.ro
0744 355 591
Dorești să adaugi anumite detalii adiționale despre club? Contactează-ne!
Orar de funcționare
Luni
08:00 - 21:00
Marți
08:00 - 21:00
Miercuri
08:00 - 20:00
Joi
08:00 - 20:00
Vineri
08:00 - 20:00
Sâmbătă
09:00 - 11:00

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Rețele de săli de fitness
Aceeași experiență de top în locații multiple

Rețele de săli de fitness

Activități pentru toate gusturile
Ce vrei să faci azi?

Activități pentru toate gusturile

Sălile de fitness din orașul tău
Unde vrei să te antrenezi?

Sălile de fitness din orașul tău

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.