FitNet

Întrebări Frecvente

Informații utile despre FitNet

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări legate de sălile de fitness listate pe site-ul nostru.

Ce este FitNet?

Cauți o sală de fitness, vrei să știi ce clase de fitness sunt disponibile în orașul tău sau dorești să apelezi la serviciile unui antrenor personal? FitNet este locul unde găsești toate informațiile de care ai nevoie. Tu nu trebuie să faci altceva decât să selectezi orașul și ce fel de servicii fitness cauți. În doar câteva secunde o să ai toate răspunsurile de care ai nevoie. Noi îți arătăm care sunt cele mai populare săli de fitness din localitatea care te interesează și te ajutăm să găsești ce activități ți se potrivesc în funcție de preferințele tale.

Cu alte cuvinte, FitNet este cel mai mare catalog de săli de fitness din România!

De ce să folosesc FitNet?

Simplu! În primul rând, FitNet te scutește de ore de căutări pe internet și de filtrat pagini obscure care de fapt nu au nicio legătură cu ceea ce-ți dorești tu să afli.

Toată informația pe care ți-o oferim este bine documentată și actualizată, astfel încât tu să poți alege sala de fitness care ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea, atunci când folosești FitNet poți să obții toate informațiile de care ai nevoie despre o anumită sală de fitness sau despre un personal trainer de care ești interesat. Date de contact, programe de lucru, adrese și facilități, toate sunt la doar câteva click-uri distanță.

FitNet este ghidul tău complet înainte să mergi la sala de fitness!

De ce să-mi adaug sala de fitness pe FitNet?

Indiferent cât de mare sau mică este sala ta de fitness, noi credem că merită atenție. De aceea îți oferim posibilitatea să o adaugi, fără niciun cost, în rândul sălilor de fitness din catalogul FitNet. Astfel, poți să împărtășești cu toată lumea serviciile pe care le oferi și orice alte detalii despre club, care consideri că merită să le afle pasionații de fitness din orașul tău și chiar din toată România.

Cum îmi înscriu sala de fitness pe FitNet?

Nu ne plac bătăile de cap, așa că am creat un sistem simplu, astfel încât sala ta să aibă parte de toată expunerea pe care o merită. Ghidul pas cu pas despre cum să-ți adaugi sala de fitness pe FitNet îl găsești aici.

Cum fac modificări atunci când sala mea de fitness e deja pe FitNet?

Vrem ca pasionații de fitness, care sunt interesați de serviciile tale, să fie mereu la curent cu toate noutățile despre sala ta. Astfel, dacă vrei să faci modificări în profilul sălii de fitness, noi suntem aici să te ajutăm. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un email, pe adresa hello@fitnet.ro și să ne spui ce schimbări trebuie să fie făcute.