FitNet

Despre noi

FitNet este destinația fitness favorită a celor care doresc un stil de viață sănătos și activ.

Misiunea noastră este să ajutăm oamenii să găsească cele mai simple modalități de a avea o viață sănătoasă și activă.

Vrem să inspirăm oamenii să includă fitness-ul în activitatea lor zilnică creând un loc în care au acces la toate serviciile, informațiile, ofertele și sfaturile de care au nevoie pentru a avea un stil de viață activ.

Echipa FitNet are o experiență de peste un deceniu în industria fitness-ului din România și a colaborat de-a lungul timpului cu cele mai mari cluburi de fitness din țară și nu numai.

Am avut ocazia să vedem cum s-a dezvoltat acest sector și să descoperim cele mai noi trenduri din acest domeniu.

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.