FitNet

T.S.F. Healthzone

 Strada Traian Vuia, nr. 91, Cluj-Napoca
T.S.F. Healthzone
Strada Traian Vuia, nr. 91, Cluj-Napoca
Strada Traian Vuia, nr. 91, Cluj-Napoca
Strada Traian Vuia, nr. 91, Cluj-Napoca
Strada Traian Vuia, nr. 91, Cluj-Napoca

Profil de club PREMIUM, validat de echipa FitNet

Toate detaliile și informațiile afișate sunt validate manual de către echipa de redactori FitNet

Despre T.S.F. Healthzone

T.S.F. Healthzone a creat un spațiu multifuncțional unde poți alege dintr-o varietate de activități ce răspunde nevoilor tale.

Dacă pășești pentru prima dată în lumea fitnessului sau pur și simplu ai nevoie de îndrumare, poți apela cu încredere la antrenorii personali. Ei sunt întotdeauna dispuși să îți ofere motivație, îndrumare și un plan personalizat de antrenamente astfel încât să poți să îți îndeplinești obiectivele cu ușurință.

Zonele de cardio, forță și fitness sunt dotate cu echipamente de ultima generație, amplasate intuitiv, astfel încât să te poți antrena și singur, indiferent de nivelul la care te afli și care sunt obiectivele tale.

Poți participa și la clasele de grup ce au loc în studioul de aerobic. Clasele sunt concepute special pentru a se potrivi nevoilor tale. Fie că e vorba de yoga, pilates sau clase intensive precum bodycombat sau circuit training, cu siguranță vei găsi o clasă care să ți se potrivească. De asemenea, te poți antrena și în zona dedicată TRX, fie singur fie să participi la clasele desfășurate acolo.

O noutate specială la T.S.F. Healthzone este faptul că te poți antrena în mediul VR (virtual reality). Aceasta este o experiență cu adevărat nouă, care va combina arderea caloriilor cu distracția.

Aparatele cardio sunt toate echipate cu căști VR care te teleportează într-o lume cu totul nouă. Fie că vei vâsli în Marele Canion sau vei pedala în San Francisco, cu siguranță vei fi absorbit de mediul în care te afli. De asemenea, există o cameră specială în care te poți bucura, printre altele, de box în VR.

Serviciile oferite

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
Rezervări online clase
Vestiar
Cont online de membru

Activitățile disponibile

Aerobic
Fitness
Functional Training
Tabata
TRX
Zonă greutăți
T.S.F. Healthzone
Strada Traian Vuia, nr. 91
tsf.healthzone@gmail.com
0722 455 136
Dorești să adaugi anumite detalii adiționale despre club? Contactează-ne!
Orar de funcționare
Luni
07:00 - 22:00
Marți
07:00 - 22:00
Miercuri
07:00 - 22:00
Joi
07:00 - 22:00
Vineri
07:00 - 22:00
Sâmbătă
10:00 - 17:00
Duminică
10:00 - 17:00

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Rețele de săli de fitness
Aceeași experiență de top în locații multiple

Rețele de săli de fitness

Activități pentru toate gusturile
Ce vrei să faci azi?

Activități pentru toate gusturile

Sălile de fitness din orașul tău
Unde vrei să te antrenezi?

Sălile de fitness din orașul tău

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.