FitNet

Săli de fitness Piatra Neamț

3 locații

 Club validat

 strada Obor, nr.2B, etajul 2 (Complexului Comercial Olimp) - Piatra Neamț

Q Fitt este cea mai mare sală de fitness din Piatra Neamț. Un spațiu de peste 1.000mp menit susținerii unui stil de viață sănătos, care vine în întâmpinarea nevoilor voastre de mișcare și sport.

Antrenamente Personale
Parcare
Rezervări online clase
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Aplicație UPfit.today
Plată online abonamente
Cont online de membru

 Bulevardul Decebal 15, Piatra Neamț - Piatra Neamț

Alege dintr-o gamă largă de cursuri pentru a vă atinge obiectivele de fitness și pentru a vă ajuta să obțineți sănătatea și fizicul pe care îl căutați.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Aplicație mobil membri
Plată online abonamente
Cont online de membru

 Blv. Nicolae Dăscălescu, nr. 260, Piatra Neamț - Piatra Neamț

Prima sală 18Gym s-a deschis la Piatra Neamț! Aparate profesionale cu cele mai bune unghiuri precum Hoist, Gipara și Gymleco te așteaptă să experimentezi o altfel de experiență în sala de fitness. 

Parcare
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.