Săli de fitness Piatra Neamț

3 locații

Piatra Neamț, un oraș cu o comunitate dinamică, oferă numeroase cluburi de fitness pentru toți cei pasionați de mișcare. Dacă ești în căutarea unei săli de fitness în Piatra Neamț, vei găsi centre dotate cu echipamente moderne și facilități excelente pentru antrenamente de forță și cardio. Cluburile de fitness din Piatra Neamț pun la dispoziție diverse clase de grup, de la pilates la HIIT, pentru a menține antrenamentele variate și eficiente. Antrenorii experimentați sunt aici pentru a te ghida și a te ajuta să îți atingi obiectivele într-un mediu prietenos și profesionist.

 Bulevardul Decebal 15, Piatra Neamț - Piatra Neamț

Alege dintr-o gamă largă de cursuri pentru a vă atinge obiectivele de fitness și pentru a vă ajuta să obțineți sănătatea și fizicul pe care îl căutați.

Antrenamente Personale
Parcare
Rezervări online clase
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Aplicație mobil membri
Plată online abonamente
Cont online de membru
 Club validat

 Blv. Nicolae Dăscălescu, nr. 260, Piatra Neamț - Piatra Neamț

Sala de fitness 18Gym Piatra Neamț deține aparate profesionale cu cele mai bune unghiuri precum Hoist, Gipara și Gymleco și te așteaptă la antrenament.

Parcare
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit

 Aleea Ulmilor 17A, 610221 - Piatra Neamț

Lasă-te inspirat și motivat să fii mai activ, să-ți transformi și să îți îmbunătățești stilul de viață, iar sănătatea să devină prioritatea ta de zi cu zi.

Parcare
SPA
Vestiar
Reduceri la brand-urile tale favorite
Coduri de reducere la produse și haine sport

Reduceri la brand-urile tale favorite

Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

FIT4U Oradea: transformă fitnessul într-un stil de viață cu oferta noastră specială!

La FIT4U Fitness Center Oradea, 2024 începe cu o ofertă irezistibilă pentru iubitorii de fitness! Noile noastre abonamente recurente sunt concepute pentru a te menține motivat și activ.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!