Săli de fitness Turda

1 locație

Turda, orașul cunoscut pentru Salina Turda și peisajele sale pitorești, oferă o varietate de săli de fitness și cluburi de fitness pentru toți cei care doresc să se mențină în formă și să își îmbunătățească sănătatea. Dacă ești în căutarea unei săli de fitness în Turda, vei găsi centre moderne, echipate cu aparatură de ultimă generație și facilități excelente pentru antrenamente de forță și cardio. Sălile de fitness din Turda oferă programe variate care includ antrenamente personalizate, clase de grup, yoga și pilates, asigurându-se că fiecare sesiune este diversificată și motivantă.

Cluburile de fitness din Turda pun la dispoziție un mediu prietenos și profesionist, unde antrenorii calificați sunt mereu pregătiți să te sprijine în atingerea obiectivelor tale de fitness. Indiferent dacă ești începător sau un sportiv avansat, în Turda vei găsi toate resursele necesare pentru a-ți dezvolta și menține un stil de viață activ și sănătos. Antrenorii dedicați sunt disponibili pentru a oferi sfaturi și motivație, ajutându-te să îți îmbunătățești performanțele și să te bucuri de beneficiile unei rutine de fitness bine structurate. Alege să faci mișcare în sălile de fitness din Turda și să îți atingi obiectivele într-un mediu optim, unde sănătatea și starea ta de bine sunt pe primul loc. Indiferent de preferințele tale de antrenament, Turda are opțiuni excelente pentru a te menține activ și în formă.

 Club validat

 Str. Calea Victoriei, Nr. 100 - Turda

18 Gym Turda este una dintre locațiile lanțului de săli de fitness 18 Gym. 

 

Partener 7card
Antrenamente Personale
SPA
Rezervări online clase
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Solar
Program non-stop
Consultații nutriție
Saună
Aplicație mobil membri
Plată online abonamente
Cont online de membru
Abonamente recurente
Cluburi de fitness din România
Descoperă sălile de fitness din orașul tău

Cluburi de fitness din România

Activitățile disponibile la sălile de fitness
Ce vrei să faci azi?

Activitățile disponibile la sălile de fitness

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!