DY Nutrition

DY Nutrition Global este o companie care produce și comercializează suplimente nutritive.

DY Nutrition

12% reducere la cumparaturi

Profită de un voucher special pentru suplimentele nutritive și accesoriile DY Nutrition! Utilizează codul de reducere pentru a obține discounturi exclusive la orice produs de pe website-ul DY Nutrition. Fie că ai nevoie de proteine, vitamine sau echipamente de antrenament, acest voucher îți oferă acces la produse de înaltă calitate la prețuri reduse. Te rugăm să reții că acest cod nu se poate cumula cu alte promoții sau oferte disponibile pe site. Nu rata ocazia de a-ți îmbunătăți performanțele și de a-ți atinge obiectivele de fitness cu DY Nutrition!

Valabilitate: 2024-07-01 - 2024-12-31

Despre DY Nutrition

DY Nutrition Global SA este o companie care produce și comercializează suplimente nutritive, fondată de legendarul culturist britanic Dorian Yates, câștigător de șase ori consecutiv al titlului Mr. Olympia, și este una dintre cele mai importante companii de suplimente nutritive din România.

Misiunea principală este de a oferi publicului larg produse esențiale atât pentru obținerea unor performanțe sportive excepționale, cât și a unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Portofoliul de produse cuprinde o gamă variată de suplimente, cum ar fi proteine, aminoacizi, vitamine, minerale și alte formule specializate. DY Nutrition oferă opțiuni diverse și adaptate nevoilor individuale precum suplimente pentru creșterea masei musculare, pentru recuperare sau pentru a sprijini performanța sportivă generală.

Suplimentele DY Nutrition sunt produse la fabrica Vitema Pharmaceuticals de la Sibiu, una dintre cele mai moderne și mai sustenabile unități de producție din sud-estul Europei, respectând standardele de calitate și siguranță GMP Pharma (Good Manufacturing Practices).

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!