Dr.FIT Brașov extinde orarul pentru a se potrivi perfect cu programul tău!

9 Februarie 2024

Dr.FIT Brașov extinde orarul pentru a se potrivi perfect cu programul tău!

Avem vești fantastice pentru comunitatea noastră din Brașov! De la 1 februarie, clubul Dr.FIT Brașov face un pas mare pentru a vă oferi și mai multe posibilități de a vă atinge obiectivele de sănătate și fitness.

Știm că fiecare dintre voi are un program diferit și că flexibilitatea este cheia în menținerea unui stil de viață activ și sănătos. De aceea, suntem încântați să vă anunțăm că, începând din februarie, clubul nostru din Brașov va fi deschis non-stop de luni până vineri! Asta înseamnă că acum puteți veni să vă antrenați oricând doriți, 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână, adaptând vizitele la club conform programului personal.

Dar nu ne oprim aici. Pentru a vă oferi și mai multă flexibilitate, am extins și programul de funcționare în weekend-uri. Începând cu aceeași dată, 1 februarie, clubul va fi deschis de la 06:00 la 22:00 în fiecare sâmbătă și duminică. Astfel, indiferent de cât de ocupat este programul vostru, veți avea întotdeauna timp pentru a vă menține în formă și a vă dedica sănătății voastre.

Această extindere a programului este o parte din angajamentul nostru continuu de a vă sprijini în călătoria voastră de fitness. La Dr.FIT, ne pasă de fiecare membru al comunității noastre și suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii și facilități.

Deci, fie că sunteți o pasăre de noapte sau matinal, acum aveți libertatea de a vă antrena atunci când este cel mai convenabil pentru voi. Veniți să descoperiți flexibilitatea și comoditatea antrenamentelor la Dr.FIT Brașov, și să vă bucurați de un stil de viață activ și sănătos, pe ritmul vostru.

Vă așteptăm cu drag și suntem entuziasmați să vă vedem atingându-vă obiectivele de fitness și sănătate la orice oră din zi sau din noapte.

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

Reduceri la brand-urile tale favorite
Coduri de reducere la produse și haine sport

Reduceri la brand-urile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!