Participă la Ziua Yoga Timișoara și descoperă beneficiile practicii yoga

4 Iunie 2024

Participă la Ziua Yoga Timișoara și descoperă beneficiile practicii yoga

Pe 22 iunie 2024, Heartfulness Romania te invită să te alături comunității de yoga din Timișoara la un eveniment special dedicat sănătății și bunăstării. Ziua Yoga Timișoara va fi plină de activități care îți vor regenera mintea, corpul și sufletul.

Evenimentul include clase de yoga, sesiuni de meditație, prezentări și terapie prin sunete, oferindu-ți oportunitatea de a explora diverse practici și tehnici de relaxare și autocunoaștere.

Ce te așteaptă la Ziua Yoga Timișoara?

  • Clase de yoga pentru toate nivelurile

Indiferent dacă ești începător sau practici yoga de ani de zile, vei găsi clase potrivite pentru tine. Instructori de la diverse școli de yoga vor ghida sesiuni variate, adaptate tuturor nivelurilor de experiență. Fiecare clasă este o ocazie de a învăța noi practici și tehnici, îmbunătățindu-ți flexibilitatea și forța.

  • Meditație și mindfulness

Evenimentul include sesiuni de meditație și mindfulness oferite de experți. Aceste sesiuni te vor ajuta să îți găsești liniștea interioară și să te reconectezi cu tine însuți.

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

Reduceri la brand-urile tale favorite
Coduri de reducere la produse și haine sport

Reduceri la brand-urile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!