FitNet

Let's Move Iasi

 Str. Carpați, nr. 11, Iași
Let's Move Iasi
Str. Carpați, nr. 11, Iași
Str. Carpați, nr. 11, Iași
Str. Carpați, nr. 11, Iași
Str. Carpați, nr. 11, Iași

Profil de club PREMIUM, validat de echipa FitNet

Toate detaliile și informațiile afișate sunt validate manual de către echipa de redactori FitNet

Despre Let's Move Iasi

Clubul de fitness și aerobic LET’S MOVE a apărut din pasiunea pentru sport și pentru un stil de viață sănătos și din dorința de a-ți pune la dispoziție un spațiu propice pentru a te antrena eficient!

La Let's Move ai servicii impecabile, acces la aparate de ultimă generație Life Fitness, o paletă variată de opțiuni de clase de Group Training din care poți alege, servicii de SPA și relaxare și multe altele.

Let’s Move este locul unde îți atingi obiectivele de fitness, sănătate și stare de bine! Antrenează-te într-o sală cu echipamente premium, consultanță permanentă, antrenori cu experiență, vestiare încăpătoare, antrenamente diverse, saună, masaj și serivicii de nutriție!

Această sală de fitness din Iași organizează și evenimente și seminarii gratuite pentru membrii săi. Clubul are un studio Group Training în care se țin peste 20 tipuri antrenamente pe 3 niveluri de intensitate: efort moderat, mediu și intens; cel mai performant sistem de climatizare și purificare a aerului, special creat pentru sălile de fitness.

 

Serviciile oferite

Antrenamente Personale
Parcare
Rezervări online clase
Vestiar
Consultații nutriție
Saună
Aplicație UPfit.today
Plată online abonamente

Activitățile disponibile

Aerobic
Box
Cycling
Fitness
Functional Training
Kangoo Jumps
Masaj
Pilates
Yoga
Zonă greutăți
Zumba

Aplicație de mobil membri

Membrii Let's Move Iasi pot folosi aplicația de mobil UPfit.today pentru a-și face rezervări la clase, să își vadă istoricul de abonamente, să cumpere abonamente online și să afle din timp noutățile și evenimentele clubului.
Descarcă aplicația de mobil UPfit.today și introdu codul de activare LETSMOVE ca să beneficiezi de serviciile online. Codul de activare îl vei introduce doar la prima utilizare.
Let's Move Iasi
Str. Carpați, nr. 11
contact@letsmove.ro
0744 451 461
Dorești să adaugi anumite detalii adiționale despre club? Contactează-ne!
Orar de funcționare
Luni
07:00 - 22:00
Marți
07:00 - 22:00
Miercuri
07:00 - 22:00
Joi
07:00 - 22:00
Vineri
07:00 - 22:00
Sâmbătă
09:00 - 18:00

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Rețele de săli de fitness
Aceeași experiență de top în locații multiple

Rețele de săli de fitness

Activități pentru toate gusturile
Ce vrei să faci azi?

Activități pentru toate gusturile

Sălile de fitness din orașul tău
Unde vrei să te antrenezi?

Sălile de fitness din orașul tău

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.