FitNet

Săli de fitness Cluj-Napoca

5 locații

 Club validat

  Strada Oașului 86-90, Cluj-Napoca - Cluj-Napoca

Revo Fitness Iris este una dintre cele mai mari săli de fitness din Cluj Napoca unde te poți antrena pe cont propriu sau la clasele de group fitness. La acest club de fitness ai parte de un spațiu larg pentru antrenamente, dotat cu aparate moderne.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
Rezervări online clase
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Saună
Aplicație mobil membri
Plată online abonamente
Cont online de membru
 Club validat

 str. Bucegi nr. 19, complexul Winmarkt (fost BIG), Etajul I - Cluj-Napoca

Big Fitness este o sală de fitness din Cluj-Napoca ce oferă o gamă largă de servicii și facilități precum: clase de antrenamente de grup, personal trening, spa și tratamente. Iată unde se află Big Fitness, orar, clase, abonamente.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
SPA
Rezervări online clase
Vestiar
Solar
Saună
Aplicație UPfit.today
Partener SanoPass
Plată online abonamente

 Str. Bucegi, nr. 19, (subsolul complexului Big Mănăștur) - Cluj-Napoca

Aruba Fitness Club este o sală de fitness din Cluj-Napoca care îți pune la dispoziție o zonă cu echipamente moderne precum și clase de aerobic cycling și nu numai.

Parcare
Vestiar

 Calea Dorobanților (Parking Auto), etaj 3 - Cluj-Napoca

Lady’s Gym din Cluj-Napoca oferă servicii fitness, aerobic, nutriție și masaj. Iată unde se află Lady’s Gym, orar, clase, abonament.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
Rezervări online clase
Vestiar
Consultații nutriție

 Str. Scorțarilor nr. 26 - Cluj-Napoca

Oncos Tonus Gym din Cluj Napoca oferă servicii și facilități fitness, clase de antrenament de grup și echipamente performante de workout. Iată unde se află Oncos Tonus Gym, orar, clase, abonamente.

Antrenamente Personale
Parcare
Vestiar
Solar
Saună

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.