Săli de fitness Oradea

3 locații

Oradea, cu farmecul său arhitectural și viața culturală bogată, nu duce lipsă de opțiuni excelente pentru fitness. Dacă ești în căutarea unei săli de fitness în Oradea, vei descoperi centre dotate cu echipamente moderne și facilități de top pentru antrenamente de forță și cardio. Cluburile de fitness din Oradea oferă o gamă variată de clase de grup, de la antrenamente de intensitate ridicată la yoga, menținând antrenamentele interesante și eficiente. Antrenorii dedicați sunt mereu pregătiți să te ajute să îți atingi obiectivele de fitness într-un mediu prietenos și profesionist.

 Club validat

 Strada Brasovului (In incinta Crișul Shopping Center, Oradea) - Oradea

FIT4U Crișul este un centru integrat de sănătate, ce include un cabinet de cosmetică, un cabinet de nutriție și un bistro cu preparate sănătoase.

 

Antrenamente Personale
Parcare
SPA
Rezervări online clase
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Solar
Consultații nutriție
Saună
Aplicație UPfit.today
Plată online abonamente
Abonamente recurente
 Club validat

 Strada Păunului nr. 3. Oradea - Oradea

La 18 Beauty Center avem o singură misiune: Aceea de a oferi cele mai avansate servicii de Beauty la prețuri accesibile!

Parcare
Wi-Fi gratuit
Consultații nutriție
Aplicație mobil membri
Plată online abonamente
Cont online de membru
Abonamente recurente

 Jud. Bihor, Mun. Oradea, Str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 18 - Oradea

Dynamic Oradea oferă antrenamente de tip Functional, Crosstraining, Strength și Bazele Mișcării, asistate de antrenor, clase de aerobic, pilates și tenis pentru adulți și clase de balet, hip-hop și tenis pentru copii.

 

Vestiar
Wi-Fi gratuit
Consultații nutriție
Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!