Weider

Joe Weider și brandul Weider®: 80 de ani de leadership în culturism, fitness și sănătate, cunoscuți în 120 de țări.

Weider

10% reducere la cumparaturi

Profită de un avantaj exclusiv cu codul nostru de reducere la produsele Weider! Utilizând acest cod, vei primi produse cadou în valoare de 10% din totalul comenzii tale. Codul este valabil pentru toate produsele Weider, cu excepția celor deja aflate în promoții. Nu rata ocazia de a-ți completa colecția de suplimente și echipamente fitness cu produse de înaltă calitate, beneficiind de acest bonus special!

Valabilitate: 2024-07-01 - 2024-09-30

Despre Weider

Cu o istorie de leadership de aproape 80 de ani, Joe Weider, „The Master Blaster” împreună cu brandul Weider® au contribuit la educarea oamenilor din întreaga lume cu privire la toate aspectele legate de culturism, fitness, sănătate și wellness. Weider a câștigat încrederea oamenilor preocupați de sănătatea lor pentru că, timp de mai mult de o jumătate de secol, brandul a pus calitatea și eficacitatea produselor sale mai presus de orice. Astăzi, numele Weider® este cunoscut în toată lumea ca sinonim cu produsele sănătoase și fitness-ul – informațiile, produsele și serviciile de calitate oferite de Weider se vând în peste 120 de țări.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!