18 Gym Fitness & Beauty deschide o nouă locație în Târgul Mureș

1 Aprilie 2024

18 Gym Fitness & Beauty deschide o nouă locație în Târgul Mureș

18 Gym – Tudor este cea de-a 34-a locație din lanțul sălilor de fitness 18 Gym Fitness and Beauty din România și cea de-a patra locație din oraș. 

Fie că vrei să slăbești, să te tonifiezi sau doar să fii mai activ, instructorii noștri sunt gata să te ajute cu programe de exerciții și sfaturi de nutriție. 

Noua sală de fitness vine cu tot ce ai nevoie pentru un antrenament complet: aparate moderne, spațiu larg și o atmosferă primitoare.

Echipa de la 18 Gym Fitness & Beauty din Târgu Mureș este alcătuită din antrenori profesioniști și personal calificat care sunt pregătiți să ofere consultanță personalizată, programe de antrenament adaptate cerințelor tale și sfaturi de nutriție pentru a asigura o experiență cât mai plăcută pentru membri.

Te așteptăm la antrenament pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 291 în centrul comercial Aushopping.

Lanțul de săli de fitness 18 Gym oferă echipamente de ultimă generație și antrenamente personalizate pentru toate nivelurile de fitness. Cu locații accesibile în toată țara, 18 Gym se remarcă prin servicii de înaltă calitate și un mediu prietenos. Abonamentele 18 Gym sunt flexibile și adaptate nevoilor fiecărui membru, asigurând acces la o gamă variată de clase și facilități. Personalul calificat și dedicat al 18 Gym te ajută să-ți atingi obiectivele de fitness într-un mod eficient și sigur. Experimentează o experiență de fitness premium la sălile de fitness 18 Gym și descoperă diferența pe care o poate face un antrenament bine structurat.

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

Activitățile disponibile la sălile de fitness
Ce vrei să faci azi?

Activitățile disponibile la sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!