18 Gym Fitness & Beauty extinde comunitatea în Cluj-Napoca cu 2 noi locații

9 Februarie 2024

18 Gym Fitness & Beauty extinde comunitatea în Cluj-Napoca cu 2 noi locații

Bucuria și entuziasmul sunt la cote maxime în comunitatea 18 Gym Fitness & Beauty, pentru că am deschis două noi locații în inima Clujului! Pe 15 ianuarie, vă invităm să sărbătorim împreună inaugurarea acestor noi spații de antrenament și wellness.

Prima locație, 18 Gym - Florești, se găsește pe Strada Eroilor, nr. 17, în complexul Roka, la etajul 1. Aici, membrii se pot bucura de zone de cardio și funcționale, aparatură diversificată, antrenamente asistate și chiar servicii de beauty.

A doua locație, 18 Gym – Calea Dorobanți, situată pe Calea Dorobanți, nr. 160, în incinta Parking Mărăști, etajul 1, aduce o noutate unică: un design care îmbină arta cu fitness-ul, pentru o experiență specială și diferită.

La evenimentul de inaugurare, veți avea șansa să experimentați antrenamente gratuite, să descoperiți facilitățile oferite și să profitați de oferte speciale la abonamente. Fiecare locație aduce un plus comunității 18 Gym, extinzând posibilitățile de antrenament și wellness în Cluj-Napoca.

Vă așteptăm cu entuziasm să descoperiți aceste noi spații și să vă alăturați familiei noastre în creștere.

Lanțul de săli de fitness 18 Gym oferă echipamente de ultimă generație și antrenamente personalizate pentru toate nivelurile de fitness. Cu locații accesibile în toată țara, 18 Gym se remarcă prin servicii de înaltă calitate și un mediu prietenos. Abonamentele 18 Gym sunt flexibile și adaptate nevoilor fiecărui membru, asigurând acces la o gamă variată de clase și facilități. Personalul calificat și dedicat al 18 Gym te ajută să-ți atingi obiectivele de fitness într-un mod eficient și sigur. Experimentează o experiență de fitness premium la sălile de fitness 18 Gym și descoperă diferența pe care o poate face un antrenament bine structurat.

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

Cluburi de fitness din România
Descoperă sălile de fitness din orașul tău

Cluburi de fitness din România

Activitățile disponibile la sălile de fitness
Ce vrei să faci azi?

Activitățile disponibile la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!