Strike Fitness la Play Sports Club: O revoluție în antrenamente!

22 Aprilie 2024

Strike Fitness la Play Sports Club: O revoluție în antrenamente!

Ce este Strike Fitness?

Strike Fitness este un concept revoluționar de antrenament, conceput pentru a provoca și a îmbunătăți performanța fiecărei grupe musculare. Această clasă este un amestec dinamic și exploziv care combină elemente din diverse discipline:

  • Arte Marțiale: Kickbox și Muay-Thai sunt la baza acestui program, oferindu-i intensitate și dinamism.
  • Exerciții de Forță: Executate la sol, acestea sunt esențiale pentru construirea unei baze solide de forță și rezistență.
  • Yoga și Exerciții de Echilibru Postural: Integrate pentru a îmbunătăți flexibilitatea, echilibrul și concentrarea.

Structura clasei

Programul este proiectat pentru a fi extrem de eficient și accesibil indiferent de nivelul de pregătire:

60% din lecție este dedicată îmbunătățirii mobilității generale și a zonei centrale a corpului (CORE), oferind o atenție specială întregului corp fără a izola această zonă.

Restul timpului se concentrează pe tehnici specifice de arte marțiale și exerciții de forță, pentru un antrenament complet și echilibrat.

De ce să alegi Strike Fitness?

Pentru eficiență: Acest program este ideal pentru cei care doresc să maximizeze rezultatele antrenamentelor într-un timp scurt.

Pentru diversitate: Fiecare sesiune este unică, asigurându-te că nu vei avea parte de rutină.

Pentru comunitate: Alături de alți entuziaști ai fitnessului, vei face parte dintr-o comunitate care te susține și te motivează.
Înscrie-te acum!

Te invităm să te alături revoluției Strike Fitness la Play Sports Club. Spune "da" unei vieți mai active și sănătoase!

Pentru mai multe informații sau pentru înscriere, sună la 0730 532 212 sau vizitează pagina noastră playsports.ro/clase.

Nu rata ocazia de a transforma modul în care te antrenezi. Strike Fitness nu este doar un antrenament; este o experiență care îmbunătățește atât corpul, cât și mintea. Te așteptăm să descoperi puterea din tine!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

Cluburi de fitness din România
Descoperă sălile de fitness din orașul tău

Cluburi de fitness din România

Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!