Revoluționează-ți antrenamentele cu abonamentele REVO X și Happy Hour de la REVO Fitness Club!

9 Februarie 2024

image

REVO Fitness Club a lansat două oferte speciale de abonamente pentru membrii săi: REVO X și Happy Hour. Abonamentul REVO X, cu un preț mediu de 165 RON lunar, oferă acces nelimitat în toate locațiile REVO, inclusiv la zona de SPA, clase de grup, sala de box și programul kickbox/MMA, și la sala cu program NON STOP. 

Pe de altă parte, abonamentul Happy Hour, cu un preț mediu de 139 RON lunar, este ideal pentru cei care doresc să se antreneze în intervalul orar 6:00-15:00. Ambele abonamente includ reduceri progresive începând cu luna a doua și oferă acces nelimitat în toate locațiile REVO Fitness Club. Este momentul perfect să îți începi călătoria fitness cu REVO!

Pentru detalii complete și achiziționarea abonamentului, vizitați REVO Fitness Club.

Revo Gym din Cluj-Napoca te așteaptă cu săli de fitness moderne și echipamente de top, perfect adaptate pentru toate nivelurile de fitness. La Revo Gym, te bucuri de servicii de înaltă calitate și un mediu prietenos, ideal pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate și fitness. Abonamentele flexibile îți oferă acces la o gamă variată de clase și facilități, concepute pentru a-ți oferi un antrenament complet și eficient. Echipa dedicată de profesioniști de la Revo Gym este mereu pregătită să te sprijine și să te motiveze pe parcursul antrenamentelor tale. Alege Revo Gym din Cluj-Napoca pentru o experiență de fitness premium și servicii excepționale. Descoperă diferența pe care o poate face un antrenament bine structurat la sălile de fitness Revo Gym.

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 
Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!