FitNet

Săli de fitness din rețeaua Revo Gym

4 săli de fitness

Revo Gym

La REVO Fitness Club ai parte de aparate de ultima generatie, clase de Group Fitness, TRX, Cross Fit, Centru Spa cu Sauna Umeda, Sauna Uscata si Jacuzzi precum si antrenori care te motiveaza sa-ti atingi obiectivele. Sălile Revo Gym se află în Cluj-Napoca.

Sălile Revo Gym din Cluj-Napoca

Revo Gym Calea Turzii -

Revo Gym Calea Turzii

 Cluj-Napoca

 strada Augustin Presecan, nr 2, Bloc T5

Revo Fitness Iris -

Revo Fitness Iris

 Cluj-Napoca

  Strada Oașului 86-90, Cluj-Napoca

Revo Gym Mărăști -

Revo Gym Mărăști

 Cluj-Napoca

 Calea Dorobanților, nr. 105, în incinta Parking Mărășești

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.