Sweat Concept revoluționează fitnessul cu abonamentul anual recurent!

9 Februarie 2024

image

Sweat Concept aduce o schimbare radicală în lumea fitnessului cu o ofertă de nerefuzat: abonamentul anual Full-Time Recurent disponibil la un preț mediu de 40 € pe lună, cu beneficii excepționale. 

În perioada 1-15 februarie, acest abonament îți deschide porțile pentru Sweat Belvedere, The Light, Tineretului și Promenada. 

Fiecare abonament vine încărcat cu avantaje: două invitații, o sesiune de personal training și o evaluare inițială. 

Mai mult, odată cu a doua lună, te vei bucura de o reducere substanțială de 58%, reînnoindu-ți abonamentul la doar 41.58 € lunar.

Acest sistem de plată recurentă îți asigură continuitatea și stabilitatea în antrenamentele tale, fără grija reînnoirii lunare. Îmbrățișează această oportunitate și fă din 2024 anul transformării tale fizice și mentale. 

Află mai multe detalii despre această ofertă irezistibilă pe sweat.ro.

Sweat Concept este lanțul de săli de fitness din București care îți oferă o experiență de antrenament de top, cu echipamente de ultimă generație și programe adaptate pentru toate nivelurile de fitness. Sălile de fitness Sweat Concept se remarcă prin atmosfera vibrantă și serviciile de înaltă calitate, concepute pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de sănătate și fitness. Abonamentele flexibile îți oferă acces la o varietate de clase și facilități, asigurându-ți un antrenament eficient și plăcut. Echipa de profesioniști de la Sweat Concept este dedicată să te sprijine și să te motiveze pe parcursul fiecărui antrenament. Descoperă diferența oferită de sălile de fitness Sweat Concept din București și bucură-te de o experiență premium. Alege Sweat Concept pentru servicii de fitness superioare și un mediu inspirator.

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 
Activitățile disponibile la sălile de fitness
Ce vrei să faci azi?

Activitățile disponibile la sălile de fitness

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!