FitNet

Săli de fitness din rețeaua 700 Fit Club București

2 săli de fitness

700 Fit Club București

700 Fit Club este locul în care tehnologia întâlnește motivația, pentru antrenamente fără egal! Situat în zona de nord a capitalei, 700 Fit Club oferă acces la o serie diversă de antrenamente, pentru orice nivel de pregătire!

Exercițiile de pilates cu reformer, spinning sau aerobic ajută la modelarea corpului ideal, iar aparatele de fitness Technogym sau antrenamentele circuit training conduc la un nou nivel de performanță. În plus, sesiunile la spa îți aduc echilibru și relaxare.

Sălile 700 Fit Club București din București

700 Fit Club Drumul Taberei -

700 Fit Club Drumul Taberei

 București

 Str. Brașov 25, Sector 6

700 Fit Club Băneasa -

700 Fit Club Băneasa

 București

 Amiral Horia Macelariu, nr. 83

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.