FitNet

Săli de fitness din rețeaua Belaqva Brasov

2 săli de fitness

Belaqva Brasov

Dorințele și așteptările tale reprezintă ghidul Belaqva spre o gamă de servicii impecabile. Belaqva înseamnă frumusețe a apei, ale cărei forme și proprietăți uimitoare își propun să returneze un trup întregit fizic, mental și emoțional. Misiunea acestor săli de fitness din Brașov este de a contribui la dezvoltarea unei comunități sănătoase și active, precum și de a spori interesul acordat sportului, nutriției și relaxării. În fiecare săptămână cluburile Belaqva organizează zeci de clase de aerobic și RealRyder care te vor umple de energie și te vor ajuta să-ți menții condiția fizică.

Sălile Belaqva Brasov din Brașov

Belaqva Spa and Wellness -

Belaqva Spa and Wellness

 Brașov

 Bvd. Gării, nr. 7 (Hotel Kronwell)

Belaqva Active Wellness -

Belaqva Active Wellness

 Brașov

 Str. Zaharia Stancu, nr. 1

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.