FitNet

Săli de fitness din rețeaua Fit Gym Constanța

2 săli de fitness

Fit Gym Constanța

La Fit Gym ai la dispoziție dispozitie cele mai moderne aparate, unice în Constanța, două locații cu suprafața de peste 1.600 m2, instructori de fitness cu experiență vastă, ce îți oferă cele mai bune informații și o atmosferă generală ideală pentru ca antrenamentele tale să fie cât mai reușite.

Sălile Fit Gym Constanța din Constanța

Fit Gym Dacia -

Fit Gym Dacia

 Constanța

 Bulevardul Lăpușneanu, nr. 113

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.