FitNet

Săli de fitness din rețeaua FIT4U Oradea

4 săli de fitness

FIT4U Oradea

FIT4U Fitness Centers Oradea susţine un stil de viaţă echilibrat şi productiv, punând accent pe satisfacţia fiecărui client care trece pragul. De aceea aceste sălide fitness din Oradea au creat cele mai moderne studiouri din oraș, unde este o adevărată plăcere să te antrenezi. Alege un stil sănătos de viață, alege FIT4U, alege sănătate pentru trup și suflet!

Sălile FIT4U Oradea din Oradea

FIT4U Primăriei -

FIT4U Primăriei

 Oradea

 Strada Primăriei, nr. 29

FIT4U Transilvaniei -

FIT4U Transilvaniei

 Oradea

 Strada Transilvaniei, nr. 17-18

FIT4U Crișul -

FIT4U Crișul

 Oradea

 Str. Republicii nr. 30 (Crișul Shopping Center)

FIT4U Aluminei -

FIT4U Aluminei

 Oradea

 Strada Aluminei, nr. 45 (Complex EDINA)

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.