FitNet

Săli de fitness Râmnicu Vâlcea

2 locații

 Club validat

 Strada Dem Radulescu, nr. 17 A - Râmnicu Vâlcea

Gym Bulevard este o sală de fitness din Râmnicu Vâlcea care oferă programe de step aerobic, Body Pump, Kickboxing, Muay Thai și alte tipuri de arte marțiale.

Parcare
Vestiar
Aplicație UPfit.today

 Calea lui Traian, nr.127 - Râmnicu Vâlcea

Stay Fit Central Vâlcea este primul centru deschis sub sigla Stay Fit Gym în Râmnicu Vâlcea. La fel ca restul sălilor din rețea, și Stay Fit Central Vâlcea te așteaptă cu echipamente moderne și antrenori profesioniști, gata să te ajute să îți testezi limitele.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Rezervări online clase
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Aplicație mobil membri
Plată online abonamente
Cont online de membru

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.