FitNet

Săli de fitness Suceava

3 locații

 Club validat

 Strada Ștefan cel Mare, nr. 56, etaj 4, Complex Comercial Bucovina - Suceava

Alege să te antrenezi în mijlocul oraşului Suceava, într-un spaţiu modern şi generos! Aparatura profesională din zona de gym îţi stă la dispoziţie şi te ajută să îţi îndeplineşti obiectivele fie că vrei să slăbeşti, să creşti în masă musculară sau doar să îţi tonifici corpul. 

Parcare
SPA
Protein Bar
Aplicație UPfit.today
 Club validat

 Str. Humorului, nr. 13, sat Sf Ilie, Com Scheia - Suceava

Omnia Centrum, una dintre cele mai moderne săli de fitness din Suceava, un centru care dispune de o suprafață generoasă, situat la intrarea în municipiul Suceava dinspre Şcheia, mai jos de Lidl.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
SPA
Rezervări online clase
Protein Bar
Vestiar
Consultații nutriție
Aplicație UPfit.today
 Club validat

 Strada Universității, nr.19 - Suceava

Sun Gym este una dintre cele mai mari săli de fitness din Suceava cu două locații în oraș. 

Vestiar
Solar
Aplicație UPfit.today

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.