Săli de fitness Suceava

3 locații

Suceava, un oraș cu o bogată istorie și cultură, oferă o varietate de cluburi de fitness pentru cei care doresc să se mențină în formă. Dacă ești în căutarea unei săli de fitness în Suceava, vei găsi centre bine echipate, cu aparatură modernă și facilități excelente pentru antrenamente de forță și cardio. Cluburile de fitness din Suceava organizează diverse clase de grup, de la aerobic la yoga, oferind o experiență diversificată și motivantă. Antrenorii profesioniști sunt pregătiți să te ajute să îți atingi obiectivele de fitness într-un mediu prietenos și stimulant.

 Club validat

 Strada Ștefan cel Mare, nr. 56, etaj 4, Complex Comercial Bucovina - Suceava

Alege să te antrenezi în mijlocul oraşului Suceava, într-un spaţiu modern şi generos! Aparatura profesională din zona de gym îţi stă la dispoziţie şi te ajută să îţi îndeplineşti obiectivele fie că vrei să slăbeşti, să creşti în masă musculară sau doar să îţi tonifici corpul. 

Parcare
SPA
Protein Bar
Aplicație UPfit.today
 Club validat

 Str. Humorului, nr. 13, sat Sf Ilie, Com Scheia - Suceava

Omnia Centrum, una dintre cele mai moderne săli de fitness din Suceava, un centru care dispune de o suprafață generoasă, situat la intrarea în municipiul Suceava dinspre Şcheia, mai jos de Lidl.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
SPA
Rezervări online clase
Protein Bar
Vestiar
Consultații nutriție
Aplicație UPfit.today
Plată online abonamente
 Club validat

 Strada Universității, nr.19 - Suceava

Sun Gym este una dintre cele mai mari săli de fitness din Suceava cu două locații în oraș. 

Vestiar
Solar
Aplicație UPfit.today
Activitățile disponibile la sălile de fitness
Ce vrei să faci azi?

Activitățile disponibile la sălile de fitness

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

FIT4U Oradea: transformă fitnessul într-un stil de viață cu oferta noastră specială!

La FIT4U Fitness Center Oradea, 2024 începe cu o ofertă irezistibilă pentru iubitorii de fitness! Noile noastre abonamente recurente sunt concepute pentru a te menține motivat și activ.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!