Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals este o investiţie românească importantă care dispune de trei unităti de productie.

Balkan Pharmaceuticals

10% reducere la cumparaturi

Profită de un voucher special pentru produsele Balkan Pharmaceuticals! Utilizează codul de reducere pentru a obține discounturi exclusive la toate produsele care nu sunt la ofertă pe website-ul Balkan Pharmaceuticals. Fie că ai nevoie de suplimente, vitamine sau alte produse de sănătate, acest voucher îți oferă acces la produse de înaltă calitate la prețuri reduse. Te rugăm să reții că acest cod nu se poate aplica la produsele deja aflate la ofertă. Nu rata ocazia de a-ți îmbunătăți sănătatea și performanțele cu Balkan Pharmaceuticals!

Valabilitate: 2024-07-01 - 2024-09-30

Despre Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals este o investiţie românească importantă care dispune de trei unităti de productie, pe ambele maluri ale Prutului, oferind o gamă diversificată de medicamente, suplimente alimentare şi dispozitive medicale, pentru a susține sănătatea şi bunăstarea oamenilor.

Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de Departamentul nostru de Control al Calității.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!