4F

Antrenament? Alergare? Schi? Orice fel de mișcare ne face inima să bată mai repede.

4F

15% reducere la cumparaturi

Profită de o reducere de 15% la întreaga gamă de echipamente și haine de sport 4F! Indiferent dacă ai nevoie de îmbrăcăminte de antrenament, încălțăminte sportivă sau accesorii de calitate, codul nostru de reducere îți oferă acces la produsele premium 4F la prețuri reduse. Utilizează codul de reducere la finalizarea comenzii și bucură-te de performanță și stil la un preț avantajos. Nu rata această ocazie de a-ți actualiza garderoba sportivă cu cele mai noi și inovative produse de la 4F!

Valabilitate: 2024-07-01 - 2024-09-30

Despre 4F

Antrenament? Alergare? Schi? Orice fel de mișcare ne face inima să bată mai repede. Ceea ce s-a născut din pasiunea pentru sport este acum un brand cu o experiență de peste 20 de ani. Creăm îmbrăcăminte sportivă atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru amatorii pasionați - există un loc pentru toată lumea în echipa noastră. Vrem să vă inspirăm să încercați lucruri noi și să vă sprijinim în atingerea obiectivelor sportive prin intermediul unor haine de înaltă calitate, avansate din punct de vedere tehnologic pentru antrenament și outdoor. Alăturați-vă echipei 4F!

#WEMAKEATEAM

Credem cu adevărat că munca în echipă face ca visul să funcționeze, așa că ne străduim să încheiem parteneriate cu oameni care gândesc la fel. Colaborăm cu diferite comitete olimpice, echipe locale și federații sportive, precum și cu sportivi profesioniști. Nu ne-am putea gândi la ambasadori mai buni pentru brandul nostru!

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!