Noi antrenamente de functional training la Belaqva Kronwell

22 Aprilie 2024

Noi antrenamente de functional training la Belaqva Kronwell

Antrenamentul funcțional nu este doar o serie de exerciții, ci este o cale de a-ți îmbunătăți performanța zilnică, lucrând fiecare grupă musculară principală. 

Zoltan Csuros este specializat în a crea o experiență de antrenament de calitate, care te va pune în mișcare. Fiecare sesiune este o provocare menită să te inspire și motiveze să ajungi la cea mai bună și sănătoasă variantă a ta.  

Nu pierde șansa și haide la functional training la Belaqva Kronwell, pe Bulevardul Gării, nr 7 și lasă-te pe mâna experților noștri. Îți garantăm că vei ieși din fiecare clasă nu doar cu mușchi lucrați, dar și cu un sentiment de realizare.

Alătură-te nouă și transformă fiecare zi într-o victorie personală.

Lanțul de săli de fitness Belaqva din Brașov te așteaptă cu echipamente de ultimă generație și antrenamente personalizate, concepute pentru a se potrivi oricărui nivel de fitness. Sălile de fitness Belaqva sunt renumite pentru serviciile lor de excelență și mediul prietenos, ideal pentru o experiență de fitness completă. Abonamentele flexibile Belaqva îți oferă acces la o gamă variată de clase și facilități, permițându-ți să-ți atingi obiectivele de fitness într-un mod eficient și plăcut. Echipa de profesioniști dedicați de la Belaqva este mereu pregătită să te sprijine în parcursul tău de fitness. Descoperă diferența oferită de sălile de fitness Belaqva din Brașov și bucură-te de servicii premium pentru un stil de viață sănătos.

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

Activitățile disponibile la sălile de fitness
Ce vrei să faci azi?

Activitățile disponibile la sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!