Transformă-ți echipa cu oferta corporate Fit4U Fitness Center!

1 Aprilie 2024

image

Beneficii cheie pentru echipa ta

  • Concentrare îmbunătățită: Sporim puterea de concentrare a angajaților, contribuind astfel la eficiența lor zilnică.
  • Satisfacție crescută la locul de muncă: Un angajat sănătos este un angajat fericit. Fitnessul regulat crește satisfacția în rândul echipei.
  • Mediu de lucru pozitiv: Cultivăm o atmosferă pozitivă la locul de muncă prin încurajarea sănătății și a bunăstării.
  • Rezistență fizică și stare de bine: Îmbunătățim rezistența fizică și starea generală de bine, reducând astfel zilele de boală și absențele.
  • Relații îmbunătățite: Perfecționăm relația dintre angajat și management prin promovarea unui stil de viață activ.

Cum funcționează

Fit4U Fitness Center, prezent în patru locații strategice în Oradea: Crisul, Aluminei, Primăriei și Transilvaniei, oferă o varietate extinsă de facilități sportive de înaltă calitate. De la săli de fitness bine echipate, la clase de aerobic dinamice și zone de functional și Crossfit complexe, până la diverse tipuri de saună - acoperim toate nevoile de sănătate și fitness ale angajaților tăi.

Beneficii adiționale

  • Discount-uri și prețuri preferențiale: Acces la tarife avantajoase pentru toate serviciile oferite de Fit4U Fitness Center.
  • Reducerea costurilor cu asigurările de sănătate: O echipă sănătoasă înseamnă costuri mai scăzute pentru angajator.
  • Reducerea absenteismului: Angajații sănătoși sunt mai puțin susceptibili de a lipsi de la muncă.
  • Atragerea și reținerea talentelor: Oferirea unui pachet de beneficii atractiv te ajută să atragi și să păstrezi cele mai bune talente.
  • Creșterea productivității și performanței: Angajații energici și sănătoși sunt mai productivi și performanți.

Pasul următor

Dacă ești angajator și îți dorești să aduci un plus de valoare echipei tale, sau dacă ești angajat și vrei să beneficiezi de un abonament de fitness corporate, nu ezita să contactezi departamentul HR al companiei tale sau să ne trimiți direct un e-mail la corporate@fit4u.ro pentru mai multe detalii.

Nu există o zi fără sport la Fit4U Fitness Center! Alătură-te mișcării și vezi cum se transformă nu doar sănătatea și starea de bine a echipei tale, ci și cultura organizațională. Este timpul să investești în cel mai important activ al companiei tale: oamenii săi.

Lanțul de săli de fitness FIT4U din Oradea te așteaptă cu echipamente de ultimă generație și antrenamente personalizate pentru toate nivelurile de fitness. Sălile de fitness FIT4U sunt recunoscute pentru serviciile lor de excelență și atmosfera primitoare, ideală pentru a-ți atinge obiectivele de fitness. Abonamentele flexibile FIT4U îți oferă acces la o gamă variată de clase și facilități, astfel încât să te bucuri de un antrenament complet și eficient. Echipa dedicată de profesioniști de la FIT4U este mereu pregătită să te sprijine în fiecare pas al călătoriei tale de fitness. Alege sălile de fitness FIT4U din Oradea pentru o experiență de fitness premium și servicii de top.

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 
Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!