FitNet

Săli de fitness Oradea

15 locații

 Str. Lăpușului nr. 2 - Oradea

Gym Mar Strong Lăpușului din Oradea oferă servicii de fitness, aerobic, box și culturism. Iată unde se află Gym Mar Strong Lăpușului, orar, clase, antrenamente.

Antrenamente Personale
Parcare
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit

 Str. Selimbarului nr. 2 - Oradea

Ars Nova Fitness din Oradea oferă servicii de aerobic, fitness, saună. Iată unde se află Ars Nova, orar, cursuri, abonamente.

Antrenamente Personale
Parcare
Protein Bar
Vestiar
Solar
Saună

 Str. Transilvaniei nr. 12, bl U2, subsol - Oradea

Gym Mar Strong Transilvaniei din Oradea oferă servicii de fitness și bar proteic. Iată unde se află Gym Mar Strong Transilvania, orar, abonamente.

Antrenamente Personale
Protein Bar
Vestiar
Wi-Fi gratuit

 Str. Ogorului nr. 171 .(Complex Comercial Aushoppin) - Oradea

Endurance Fitness este una din cele mai moderne săli de fitness din Oradea.

Partener 7card
Parcare
Vestiar

 Strada Constantin Brâncoveanu nr. 16 - Oradea

O sală de culturism, fitness, aerobic, spinning, etc, dotată cu aparate moderne aduse tocmai din Statele Unite ale Americii. Inaugurarea sălii de pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 16 a avut loc în prezenţa reprezentanţilor DJST, AJ de Culturism, a prietenilor lui Remus Heredeu, dublu campion naţional şi multiplu medaliat la culturism, şi a soţiei sale Roxana.

Antrenamente Personale
Vestiar
Se afișează 11-15 din 15 săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.