Noutăți din lumea fitness

Iată care sunt ultimele noutăți legate de sălile tale de fitness favorite

Noi antrenamente de functional training la Belaqva Kronwell
22 Aprilie 2024

Noi antrenamente de functional training la Belaqva Kronwell

Sala de fitness Belaqva Kronwell introduce un nou curs de functional training. Sub îndrumarea expertă a lui Zoltan Csuros, marți și joi, de la ora 19:00, vei descoperi puterea și energia ascunsă în fiecare mișcare, învățând cum să-ți maximizezi forța și rezistența în mod natural și eficient.

Omnia Centrum te provoacă
22 Aprilie 2024

Omnia Centrum te provoacă

Vrei să devii mai motivat și să-ți depășești limitele în ceea ce privește activitatea ta fizică? Ai venit la fix, deoarece sala de fitness Omnia Centrum din Suceava a lansat o astfel de provocare pentru toate femeile care își doresc să fie mai active și mai sănătoase.

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu Zumba Party la Let’s Move!
22 Aprilie 2024

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu Zumba Party la Let’s Move!

În această Zi de Sfântul Valentin, Let’s Move transformă pasiunea pentru mișcare într-o adevărată celebrare a iubirii și dansului. Vino miercuri, 14 februarie, la ora 20:00, pentru o seară de neuitat alături de Christiana Zumba și invitatul special Boghi Alex.

Strike Fitness la Play Sports Club: O revoluție în antrenamente!
22 Aprilie 2024

Strike Fitness la Play Sports Club: O revoluție în antrenamente!

În universul fitnessului, inovația și adaptabilitatea sunt cheia succesului. De aceea, la Play Sports Club, ne mândrim să anunțăm extinderea clasei noastre demonstrative de Strike Fitness ca un program recurent, răspunzând astfel entuziasmului și cererii crescute din partea voastră.

Transformă-ți viața cu Sweat Drumul Taberei: devino membru fondator!
22 Aprilie 2024

Transformă-ți viața cu Sweat Drumul Taberei: devino membru fondator!

Sweat Fitness Club se mândrește să anunțe deschiderea unei noi locații în Drumul Taberei. Avem plăcerea să invităm toți entuziaștii de fitness să devină membri fondatori și să se alăture înainte de lansarea din aprilie 2024.

United Fitness Center: noua destinație de fitness din Pitești!
22 Aprilie 2024

United Fitness Center: noua destinație de fitness din Pitești!

Cu mare entuziasm anunțăm inaugurarea United Fitness Center, cel mai modern centru de fitness din Pitești, care și-a deschis porțile pentru a marca începutul unei noi ere în domeniul sănătății și fitnessului.

Se afișează 25-30 din 48 noutăți

Află mai multe despre cluburile tale preferate

De la oferte speciale, promoții și abonamente noi, vei fi primul care află despre tot ce este nou în lumea fitness-ului din orașul tău. Descoperă cele mai recente și inovatoare servicii fitness oferite de sălile tale preferate, precum și evenimente și competiții la care poți participa pentru a-ți testa limitele și a-ți îmbunătăți nivelul de fitness.

Rămâi la curent cu toate noutățile din sălile tale de fitness favorite

Experții în fitness și nutriție din sălile de fitness îți vor oferi sfaturi utile și trucuri pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a-ți îmbunătăți experiența la sală. Fii mereu la curent cu noutățile despre săli fitness și îmbunătățește-ți antrenamentele cu ultimele informații!

Cluburi de fitness din România
Descoperă sălile de fitness din orașul tău

Cluburi de fitness din România

Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Rețele de săli de fitness
Toate rețele cu multiple locații din întreaga țară

Rețele de săli de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Descoperă noul program de loialitate Rewards&Benefits la World Class

Bucură-te de avantajele exclusive ale Programului de Beneficii & Recompense, program special creat pentru a-ți răsplăti loialitatea și îmbunătăți experiența de membru World Class.

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!