Săli de fitness Iași

4 locații

Iași, un oraș plin de istorie și cultură, oferă o varietate de săli de fitness pentru cei care doresc să își îmbunătățească sănătatea și forma fizică. Dacă ești în căutarea unei săli de fitness în Iași, vei găsi centre moderne echipate cu aparatură de înaltă calitate pentru antrenamente de forță și cardio. Cluburile de fitness din Iași pun la dispoziție diverse clase de grup, de la aerobic la antrenamente funcționale, oferind o experiență completă de fitness. Antrenorii experimentați te vor ghida și motiva pe tot parcursul antrenamentelor tale, asigurându-se că îți atingi obiectivele într-un mediu profesionist și prietenos.

 Club validat

 Strada Nicolae Costin nr. 26 - Iași

WEIDER GYM - PERFORMANȚĂ PRIN PERSEVERENȚĂ

Antrenamente Personale
Rezervări online clase
Vestiar
Aplicație UPfit.today
Plată online abonamente

 Bulevardul Socola, nr. 134, camera 5, parter (Casa de Cultură a Sindicatelor) - Iași

Well Time Fitness este o sală de fitness din Iași unde poți să te antrenezi cu o gamă variată de echipamente, poți face corssfit alături de antrenori profesioniști și poți învăța arte marțiale, într-un cadru modern și relaxat.

Antrenamente Personale
Parcare
Vestiar

 Calea Chișinăului, nr 29 - Iași

Fantastic Fit Metalurgiei Iaşi te ajută să îţi îndeplineşti obiectivele prin consultanţă de specialitate, planuri de antrenament şi sfaturi.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Vestiar

 Sos. Moara de Foc, 15 - Iași

Club Energym 15 este al doilea club din reţeaua Energym Iaşi.

Antrenamente Personale
Parcare
Protein Bar
Vestiar
Activitățile disponibile la sălile de fitness
Ce vrei să faci azi?

Activitățile disponibile la sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite
Tot ce este nou în sălile de fitness

Noutăți din cluburile tale favorite

Ofertele speciale la sălile de fitness
Cele mai bune oferte pentru abonamente

Ofertele speciale la sălile de fitness

 Ce fel de activități te interesează?

Yoga pentru liniște interioară? CrossFit pentru a-ți depăși limitele? Piscină pentru relaxare totală? Sau poate activități distractive alături de copii? Indiferent ce îți place, noi avem recomandările potrivite pentru tine. Hai să ne distrăm și să ne antrenăm împreună!

 Noutăți din lumea fitness

Rămâi la curent cu ultimele știri și inovații din sălile tale de fitness preferate. Nu rata nimic din ce e nou și interesant în lumea fitnessului!

 Ofertele speciale la sălile tale de fitness favorite

Prinde cele mai bune oferte și promoții de la sălile de fitness din orașul tău. Nu lăsa reducerile să-ți scape, fii mereu primul care află!

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea

Antrenează-te cu un prieten la Fit4U Fitness Center Oradea și beneficiezi de o săptămână gratuită de abonament.

Vezi detalii 

Big Fitness Cluj: abonamente exclusive pentru studenți!

Big Fitness Cluj aduce o ofertă irezistibilă pentru studenții pasionați de fitness!

Vezi detalii 

Energie și distracție la Play Sports Club Dumbrăvița cu oferta Squash Junior!

Play Sports Club Dumbrăvița redeschide porțile distracției active cu revenirea ofertei Squash Junior! Este momentul ideal pentru a împărtăși pasiunea pentru squash cu cei mici, fiecare zi între orele 10 și 17 devenind o ocazie de mișcare și râsete pe terenul nostru.

Vezi detalii 

FIT4U Oradea: transformă fitnessul într-un stil de viață cu oferta noastră specială!

La FIT4U Fitness Center Oradea, 2024 începe cu o ofertă irezistibilă pentru iubitorii de fitness! Noile noastre abonamente recurente sunt concepute pentru a te menține motivat și activ.

Vezi detalii 

Descarcă aplicația FitNet – partenerul tău de fitness

Cu aplicația FitNet, ai acces rapid și ușor la toate sălile tale de fitness favorite și la toate funcționalitățile necesare pentru o experiență de antrenament perfectă. Descarcă acum și transformă-ți rutina de fitness într-o adevărată plăcere!

FitNet Mobile App

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul FitNet! Primește săptămânal noutăți din fitness, evenimente, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta, direct pe e-mail. Nu rata niciun moment important!

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar informații utile de la echipa FitNet, fără emailuri nesolicitate. Alătură-te comunității noastre și fii mereu la curent cu tot ce contează în fitness!