FitNet

Onyx Club

 Str. Centurii, Nr 5A, Biroul nr 3, București

Profil de club PREMIUM, validat de echipa FitNet

Toate detaliile și informațiile afișate sunt validate manual de către echipa de redactori FitNet

Despre Onyx Club

Onyx Fitness Club este rezultatul a 15 ani de experiență în domeniul sportului și nutriției, dorind să promoveze membrilor săi un stil de viată activ și sănătos prin intermediul gamei largi de activități pe care le pune la dispoziție. Într-o atmosferă elegantă care îmbină armonios serviciile de sport, sănătate și relaxare, Clubul pune la dispoziție o varietate de pachete și servicii personalizate atat pentru dvs., cât și pentru familia dvs. în calitate de membri.

Serviciile oferite

Partener 7card
Vestiar

Activitățile disponibile

Aerobic
Fitness

Aplicație de mobil membri

Membrii Onyx Club pot folosi aplicația de mobil UPfit.today pentru a-și face rezervări la clase, să își vadă istoricul de abonamente, să cumpere abonamente online și să afle din timp noutățile și evenimentele clubului.
Descarcă aplicația de mobil UPfit.today și introdu codul de activare ONYXCLUB ca să beneficiezi de serviciile online. Codul de activare îl vei introduce doar la prima utilizare.
Onyx Club
Str. Centurii, Nr 5A, Biroul nr 3
contact@onyxclub.ro
0749 259 259
Dorești să adaugi anumite detalii adiționale despre club? Contactează-ne!
Orar de funcționare
Luni
07:00 - 22:00
Marți
07:00 - 22:00
Miercuri
07:00 - 22:00
Joi
07:00 - 22:00
Vineri
07:00 - 22:00
Sâmbătă
09:00 - 15:00
Duminică
09:00 - 15:00

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Rețele de săli de fitness
Aceeași experiență de top în locații multiple

Rețele de săli de fitness

Activități pentru toate gusturile
Ce vrei să faci azi?

Activități pentru toate gusturile

Sălile de fitness din orașul tău
Unde vrei să te antrenezi?

Sălile de fitness din orașul tău

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.