FitNet

Săli de fitness Craiova

8 locații

 Bulevardul 1 Mai, Strada Artarului nr.3 - Craiova

Star Gym poate fi găsită la următoarea adresă: Bulevardul 1 Mai, Strada Artarului nr.3,langa Stadionul Tineretului, vizavi de magazinul Helin (Ciuperca),  Craiova.

Antrenamente Personale
Parcare
Vestiar
Wi-Fi gratuit

 Calea Severinului 61, Craiova - Craiova

Stay Fit Promenada Craiova este unul dintre cele mai mari centre de fitness din oraș, cu aproximativ 2000 mp disponibili pentru antrenament.

Antrenamente Personale
Parcare
Vestiar
Wi-Fi gratuit
Plată online abonamente
Cont online de membru
 Club validat

 Bulevardul Decebal nr. 85 - Craiova

4Moving Metal Lemn Craiova oferă servicii de fitness, clase de antrenamente de grup și wellness. Iată unde se află 4Moving Metal Lemn, orar, clase, abonamente. 

Antrenamente Personale
Parcare
Rezervări online clase
Protein Bar
Vestiar
Saună
Aplicație UPfit.today

 Str. Henry Ford, Nr 12 - Craiova

Kineto Plus oferă servicii de kinetoterapie, pentru recuperare medicală în afecţiuni reumatismale, sechele post-traumatice ale aparatului locomotor, kinetoterapie post-operatorie, patologia coloanei vertebrale, afecţiuni neurologice și recuperare pediatrică.

Vestiar

 B-dul Nicolae Romanescu nr. 6 C - Craiova

One Fitness Craiova oferă servicii de fitness, aerobic și wellness. Iată unde se află One Fitness, orar, clase, abonamente.

Partener 7card
Vestiar
Saună

 Strada Doljului 1, Bloc R1 - Craiova

Melody Masterfit Craiova este sala de fitness care te întâmpină cu dotări ultra moderne, personal profesionist şi atmosferă motivantă.

Partener 7card
Protein Bar
Vestiar
Solar
Saună

 Calea Severinului 2 E - Craiova

Squad Fitness este cea mai nouă sală de fitness din Craiova, care îți pune la dispoziție aparate moderne, clase de antrenamente de grup incitante și instructori profesioniști.

Antrenamente Personale
Vestiar
Consultații nutriție

  Calea Severinului, Nr. 7R - Craiova

SanGym din Craiova este un club de fitness cu o sală de 450 mp oferind o gamă diversificată de servicii fitness.

Partener 7card
Antrenamente Personale
Parcare
SPA
Protein Bar
Vestiar

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.