FitNet

Vezi orarul de la peste 100 de săli de fitness

Vrei să participi la o clasă de grup anume? Găsește rapid ce te interesează!

Descoperă orarul complet și actualizat al claselor de fitness din orașul tău

Cauți clasa de yoga perfectă sau ai chef de puțină mișcare la Zumba? Poate vrei să încerci, în sfârșit, o clasă de arte marțiale sau o sesiune de cycling? Acum găsești clasa perfectă în doar câteva secunde!

Planifică-ți antrenamentele cu ușurință

Explorează cel mai complet și actualizat program al claselor de fitness din orașul tău. Orarul nostru te ajută să îți planifici mai ușor antrenamentele și să te bucuri de o rutină de fitness bine organizată.

Selectează orașul tău pentru a vedea orarul claselor

Primul pas este să selectezi orașul tău pentru a vedea orarul complet cu toate clasele de fitness oferite de sălile din acea locație. Orarul include clasele celor mai importante cluburi de fitness din orașul tău, astfel încât să poți găsi ușor clasele care te interesează cel mai mult.

Informații actualizate în timp real

Pentru fiecare oraș, orarul este actualizat în timp real cu informații direct de la sălile de fitness. Astfel, poți fi sigur că ai întotdeauna cele mai recente informații despre programul cluburilor, fie că ești interesat de clase de aerobic, cycling, yoga sau arte marțiale.

Planifică-ți antrenamentele eficient și nu rata niciodată clasa ta preferată! Descoperă orarul claselor de fitness din orașul tău și începe să te antrenezi astăzi!