FitNet

Săli de fitness din rețeaua Barzz Fitness

3 săli de fitness

Barzz Fitness

Toate locațiile Barzz Fitness sunt situate central și foarte usor accesibile. Ai acces non-stop și parcare gratuită. Echipamente de ultimă generație și un design care să te inspire și să îți ofere energie.

Barzz Fitness are săli de fitness în Sibiu, Deva și Orăștie.

Vezi cluburile din Deva // Orăștie // Sibiu

Sălile Barzz Fitness din Deva

Barzz Fitness Deva -

Barzz Fitness Deva

 Deva

 Strada Liliacului, Nr. 40

Sălile Barzz Fitness din Orăștie

Barzz Fitness Orăștie -

Barzz Fitness Orăștie

 Orăștie

 Bld. Armatei, Complex Palia, et. 2

Sălile Barzz Fitness din Sibiu

Barzz Fitness Sibiu -

Barzz Fitness Sibiu

 Sibiu

 Strada Fabricii, Nr. 2

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.