FitNet

Săli de fitness din rețeaua Q Fitt

2 săli de fitness

Q Fitt

Cauți sala de fitness din Bacău sau Piatra Neamț care să poată să-ți ofere cele mai noi concepte și tehnologii în materie de fitness? Atunci trebuie să încerci Q FITT. Îți propunem un loc plin de viață în care să te antrenezi și unde ai la dispoziție aparate profesionale, de calitate. La sala de fitness Q FITT găsești: echipamente TechnoGym, biciclete Schwimm sau pistă de alergat interioară și multe altele .

Vezi cluburile din Bacău // Piatra Neamț

Sălile Q Fitt din Bacău

Q Fitt Bacău -

Q Fitt Bacău

 Bacău

 strada Vadul Bistriței, nr. 29C

Sălile Q Fitt din Piatra Neamț

Q Fitt Piatra Neamț -

Q Fitt Piatra Neamț

 Piatra Neamț

 strada Obor, nr.2B, etajul 2 (Complexului Comercial Olimp)

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.