FitNet

Good Vibes

 Strada Aurel Vlaicu, Nr. 125A, Satu Mare
Good Vibes
Strada Aurel Vlaicu, Nr. 125A, Satu Mare
Strada Aurel Vlaicu, Nr. 125A, Satu Mare
Strada Aurel Vlaicu, Nr. 125A, Satu Mare
Strada Aurel Vlaicu, Nr. 125A, Satu Mare

Profil de club PREMIUM, validat de echipa FitNet

Toate detaliile și informațiile afișate sunt validate manual de către echipa de redactori FitNet

Despre Good Vibes

De la benzi de alergare, la bănci pentru piept sau presă pentru picioare, la Abcoaster sau discuri bumper, la noi vei găsi tot ce ai nevoie pentru un antrenament complet. Echipamentul de fitness poate fi împărțit în două categorii de bază: pe de o parte, există echipamentul de fitness aerob sau cardio, care este conceput pentru a-ți oferi un antrenament de fitness intens, pentru a arde caloriile și a pierde greutatea.

Pe de altă parte, există un echipament de forță sau de fitness muscular care este conceput pentru a tonifica sau a crește masa musculară. Exercițiile fizice făcute cu regularitate sunt esențiale pentru a rămâne sănătos și pentru a-ți menține greutatea sub control. Nu doar că îți vei menține plămânii și inima sănătoase, dar îti vei întări mușchii și articulațiile. Nenumărate studii arată, de asemenea, că activitatea fizică regulată reduce semnificativ riscul de boli, inclusiv boli cardiovasculare, diabet, cancer și multe altele.

Prin fitness îți vei îmbunătăți și flexibilitatea, densitatea osoasă și forța musculară. Pe măsură ce mușchii cresc și oasele devin mai puternice, câștigi, de asemenea, un echilibru mai bun și devii mai rezistent pentru orice activități fizice.

Serviciile oferite

Vestiar
Aplicație UPfit.today

Activitățile disponibile

Fitness
Functional Training
Zonă greutăți

Aplicație de mobil membri

Membrii Good Vibes pot folosi aplicația de mobil UPfit.today pentru a-și face rezervări la clase, să își vadă istoricul de abonamente, să cumpere abonamente online și să afle din timp noutățile și evenimentele clubului.
Descarcă aplicația de mobil UPfit.today și introdu codul de activare GOODVIBES ca să beneficiezi de serviciile online. Codul de activare îl vei introduce doar la prima utilizare.
Good Vibes
Strada Aurel Vlaicu, Nr. 125A
Indisponibil
0744 951 951
Dorești să adaugi anumite detalii adiționale despre club? Contactează-ne!
Orar de funcționare

Non-Stop

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Rețele de săli de fitness
Aceeași experiență de top în locații multiple

Rețele de săli de fitness

Activități pentru toate gusturile
Ce vrei să faci azi?

Activități pentru toate gusturile

Sălile de fitness din orașul tău
Unde vrei să te antrenezi?

Sălile de fitness din orașul tău

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.