FitNet

Săli de fitness din rețeaua Gym One

6 săli de fitness

Gym One

Gym One este o rețea de săli de săli de fitness cu locații în Timișoara și Arad. Sălile de fintess Gym One oferă o gamă largă de aparatură, antrenamente de grup în cadrul Claselor de Aerobic și cei mai dedicați traineri.

Vezi cluburile din Arad // Timișoara

Sălile Gym One din Arad

Gym One 4 -

Gym One 4

 Arad

 Calea Aurel Vlaicu Nr. 10-12

Sălile Gym One din Timișoara

Gym One 3 -

Gym One 3

 Timișoara

 Aleea Studenților, nr. 1

Gym One 1 -

Gym One 1

 Timișoara

 Str. Divizia 9 Cavalerie nr.19

Gym One 2 -

Gym One 2

 Timișoara

 Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 126

 Ce fel de activități te interesează?

Ai chef de o clasă de yoga? Sau poate vrei să-ți depășești limitele la Crossfit? Poate îți surâde ideea de a te relaxa la piscină? Sau poate vrei să petreci câteva ore distractive alături de copii? Alege activitatea favorită și hai la sală!

 Unde vrei să te antrenezi azi?

Alege-ți sala de fitness potrivită, în oricare din zecile de orașe adăugate deja. Dacă îți dorești să găsești cel mai bun club de fitness din orașul tău, ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem aici să te ajutăm să descoperi toate opțiunile disponibile și să alegi clubul perfect pentru nevoile tale.

Vrei noutățile din lumea fitnesului direct pe e-mail?

Înscrie-te la newsletterul săptămânal FitNet. Vei primi direct pe e-mailul tău noutăți din fitness, evenimente de la sălile de fitness, oferte speciale și multe alte informații utile pentru sănătatea ta.

Adresa ta de e-mail este în siguranță la noi. Vei primi doar e-mailuri cu informații utile de la echipa FitNet, nu îți vom trimite emailuri nesolicitate.